Hyr Partytält i Västerås
hos Tältwerket så klart

Tältwerket är den enda renodlade partytältuthyraren i Västerås. Vi fokuserar på att hyra ut snabbtält av högsta kvalitét.
Snabbtälten är överlägsna vanliga partytält när det kommer till uppsättning och nedtagning. De sätts lätt upp under timman!

Ambitionen är att erbjuda partytält av högsta kvalitet, enkla att hyra, sätta upp och plocka ned. Dessutom skall de finnas på plats i Västerås.


Hur det startade

Tältwerket startade 2023 och drivs som en verksamhetsgren inom Kilbo TeamWork AB. Kilbo TeamWork är mitt företag som jag har drivit sedan 2016 som konsultande ingenjör. För några år sedan hade vi anledning att fira och bjuda in släkt och vänner. Även om vi bor i villa skulle inte alla rymmas att vara inne hos oss. Trädgården däremot, rymmer mycket folk. Men det svenska vädret går inte att lita på, eller hur? Därför undersökte vi möjligheten att använda oss av partytält som en fin inramning, skydd mot eventuell stark sol men mest mot regn. Det slutade med att vi köpte ett snabbtält av proffskvalitet. Det tältet har vi nu hyrt ut ett antal gånger varje år till alla möjliga typer av sammankomster så som dop, bröllop, fest, barnkalas, studentfest, midsommarfirande och minnesstund. Det var här tanken på Tältwerket föddes. Att hyra ut det många behöver men inte vill äga själva. Jag erkänner villigt att tältet har varit i vägen mer än en gång. Men det har varit en fin tillgång för oss och för många andra som hyrt det.
Erfarenheten av att hyra ut snabbtält, som företagare, en insikt i behovet av enkla tält, sk popup tält eller snabbtält och inte minst avsaknaden av en riktig partytältsuthyrare i Västerås gjorde att bestutet om att starta Tältwerket togs under hösten 2022.

Jag som skriver heter Daniel Kilbo och jag och min familj bor på Önsta Gryta i Västerås, ett lite längre stenkast från Tältwerket på Elektrodgatan 2B på Tunbytorp.

Turbo

Kanske är vår hund Turbo på plats när du hämtar tältet. Han har en egen plats under trappen på Tältwerket.

Besöksadress

Elektrodgatan 2B
Västerås

Vägbeskrivning från Nyängsleden:
  • Sväng första höger in på Elektrodgatan
  • Kör 150m (så långt det går)
  • Sväng höger in genom grindarna
  • Tältwerket ligger nu rakt fram, andra porten från höger

Kontaktinformation

Postadress / Juridisk Adress

Tältwerket

co Kilbo Teamwork AB

Fältharevägen 29

72243 Västerås

Sweden

Mail
Telefon