Obs: Vid bokning till studentveckan välj bokningslängd ”Student 1/2 vecka”.

Tältwerket

Tältwerket är den enda renodlade partytältuthyraren i Västerås. Vi fokuserar på att hyra ut snabbtält av högsta kvalitét. Snabbtälten är överlägsna vanliga partytält när det kommer till uppsättning och nedtagning. De sätts lätt upp under timman!

Ambitionen är att erbjuda partytält av högsta kvalitet, enkla att hyra, sätta upp och plocka ned. Dessutom skall de finnas på plats i Västerås.

Daniel Kilbo
Ikon - Party
Ikon - Party
Portal - rosa

Hur det startade

Tältwerket startade 2023 och drivs som en verksamhetsgren inom Kilbo TeamWork AB. Kilbo TeamWork är mitt företag som jag har drivit sedan 2016 som konsultande ingenjör.

För några år sedan hade vi anledning att fira och bjuda in släkt och vänner. Även om vi bor i villa skulle inte alla rymmas att vara inne hos oss. Trädgården däremot, rymmer mycket folk. Men det svenska vädret går inte att lita på, eller hur? Därför undersökte vi möjligheten att använda oss av partytält som en fin inramning, skydd mot eventuell stark sol men mest mot regn. Det slutade med att vi köpte ett snabbtält av proffskvalitet.

Det tältet har vi nu hyrt ut ett antal gånger varje år till alla möjliga typer av sammankomster så som dop, bröllop, fest, barnkalas, studentfest, midsommarfirande och minnesstund. Det var här tanken på Tältwerket föddes. Att hyra ut det många behöver men inte vill äga själva. Jag erkänner villigt att tältet har varit i vägen mer än en gång. Men det har varit en fin tillgång för oss och för många andra som hyrt det.

Erfarenheten av att hyra ut snabbtält, som företagare, en insikt i behovet av enkla tält, sk popup tält eller snabbtält och inte minst avsaknaden av en riktig partytältsuthyrare i Västerås gjorde att bestutet om att starta Tältwerket togs under hösten 2022.

Daniel

Jag som skriver heter Daniel Kilbo och jag och min familj bor på Önsta Gryta i Västerås, ett lite längre stenkast från Tältwerket på Elektrodgatan 2B på Tunbytorp.

Linus

På våren 2024 anställdes vår son Linus för att hjälpa till med utkörning och uppsättning av tält. Linus har bra koll på hur man sätter upp och plockar ned tälten på bästa sätt.

Turbo

Kanske är vår hund Turbo på plats när du hämtar tältet. Han har en egen plats under trappen på Tältwerket.

Daniel och Linus på Tältwerket
Adress

Post

Tältwerket
c/o Kilbo Teamwork AB
Fältharevägen 29
72243 Västerås

Telefon

Telefon

Besöksadress & vägbeskrivning

Elektrodgatan 2B, Västerås

Sväng första höger in på Elektrodgatan.
Kör 150 m – så långt det går.
Sväng in höger genom grindarna.
Tältwerket ligger nu rakt fram, andra porten från höger.

Karta